(3) recensioner

Artikel: EX10011256

|

Modell: RCPP-12QTH

Dutch Oven - 10,75 liter

På rea
829,00 kr 1 090,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
3+
5%
787,55 kr
5+
10%
746,10 kr
10+
15%
704,65 kr
I lager
FRI FRAKT ca. fredag 8 november
Lågprisgaranti
Royal Catering
Utmärkande egenskaper
  • Robust tack vare tillverkning av gjutjärn i massiv kvalitet och tre stabila ben
  • Perfekta maträtter och en enorm mångfald tack vare de ideala värmeförhållandena i fältugnen
  • Hög material- och tillverkningskvalitet för långlivad hållbarhet
  • Mångsidig genom multifunktionella tillbehör
  • Speciellt lättrengjord och därigenom ideal med volym på 10,75 liter för användning inom gastronomi eller på campingen
Leveransinformation
Retur och garanti

Karsten Gram för 2 månader sedan

Förhandla

Leverans i tid

Tekniska detaljer

Material
Gjutjärn
Färg
Svart
Diameter
37 cm
Kapacitet
10.75 l
Mått (LxBxH)
40 x 42 x 23 cm
Vikt
13 kg
Försändelsemått (LxBxH)
43 x 44 x 26 cm
Försändelsevikt
15.6 kg

Leveranspaket

  • Dutch Oven RCPP-12QTH
  • Lock
  • Locklyftare

Produktbeskrivning

Dutch Oven - 10,75 liter

Den massiva holländska ugnen i gjutjärn med tillhörande ställning RCPP-12QTH från Royal Catering är en tidlös alltiallo inklusive lock och locklyftare. Med fältugnen kan otaliga rätter tillagas med jämnfördelad temperatur, gräddas okomplicerat eller hållas varma under en längre tid – den här mångtalangen passar sig till och med utmärkt för fritering av önskade livsmedel. Tack vare de tre stabila fötterna kan grillgrytan ställas över glödande kol. Dess mångsida användningsmöjligheter möjliggörs genom gjutjärnsgrytan med locklyftare som gör den ideal för campingutflykter eller grillkvällar; genom unika designen och den massiva kvaliteten är den även ämnad för gastronomisk användning, där den kan nyttjas för tillagning av spektakulära och rustika rätter. Precis som med alla köksredskap från Royal Catering är detta gastronomitillbehör av en hög kvalitet tack vare dess perfekt utformade design bestående av omsorgsfullt utvalda material.
Dutch Oven från Royal Catering för samman den traditionella matlagningskonsten med den modernaste av teknologier: Använd en gammal matlagningstradition när du campar, grillar eller inom spännande upplevelsegastronomi. Fältugnen används inte bara till tillredandet av soppor och grytor, även kött eller känsliga livsmedel som fisk och grönsaker kan tillagas. Detta beror på materialets imponerande egenskaper: gjutjärn kan hålla värmen länge och jämnfördelad och är därmed perfekt för att laga livsmedel utan temperatursspetsar och för att hålla maten varm under en längre tid.
Tack vare sina högkvalitativa material och välgenomtänkta design är den långlivade gjutjärnsgrytan med locklyftare närapå oförstörbar och är därmed en riktig evighetsinvestering. Du behöver endast tänka på att steka in Dutch Oven den första användningen. För instekningen värms olja upp i en panna tills den börjar ånga. Torka därefter bort den överflödiga oljan med förslagsvis en pappershandduk. Ju oftare du använder grillgrytan, desto bättre blir den – och detta gäller såklart även den tillagade rätten!
Den holländska ugnen har en genomtänkt design som i jämförelse med andra likande produkter utmärker sig genom en hög säkerhetsnivå. Det stora och stabila bärhandtaget möjliggör en komfortabel transport av den varma grytan och dess innehåll. Locket är även tillverkat av gjutjärn och håller därför värmen och tillgodoser en jämnfördelad temperatur. Locklyftaren med en upphängningsögla och ett värmediffunderande spiralgrepp möjliggör ett säkert lyftande av det varma locket och gör användningen av Dutch Oven problemfri.
Den högkvalitativa Dutch Oven övertygar inte minst genom sina många genomtänkta funktionsmöjligheter. Locket i gjutjärn kan både läggas upp och ned för användning som grillplatta eller kolbehållare. Mångsidighet synliggörs såklart även i mångfalden av maträtter som kan tillagas med fältugnen: från långsam tillagning av kött, till grönsaker och även gräddning av bröd, samt fritering av diverse tillbehör. Med en kapacitet på 10,75 liter är den holländska ugnen perfekt för matlagning till över 10 personer.
Gjutjärnsgrytan har ytterligare en stor fördel som gör den perfekta för utomhusaktiviteter som på campingar eller på event och festivaler. Den är därtill extremt lättrengjord och lätt att underhålla. När den väl har instekts rengörs denna rustika pärla mycket enkelt. Endast om patinan skulle lösas upp är en ny instekning behövlig för att förlänga grytans livslängd.

Betyg och recensioner

5.0

Baserat på 3 recensioner

Sortera efter :

för 2 månader sedan Publicerad på Expondo Denmark

Förhandla

Leverans i tid

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på Expondo Switzerland

Holländsk ugn

Mycket praktiskt för vandring i skogen

Visa den ursprungliga recensionen

för 4 år sedan Publicerad på Expondo Czech Republic

Jättebra vattenkokare

Leveransen kom bra. Jag har redan använt vattenkokaren två gånger. Till gulasch och stekt kött. Ett fantastiskt resultat varje gång. Maximal tillfredsställelse.

Visa den ursprungliga recensionen

Vanliga frågor

Vilken storlek börja välja vid köp av en Dutch Oven?

I beslutet av storlek bör två olika faktorer tas hänsyn till: vilka maträtter ska lagas och till hur många personer? För att du ska hitta din ideala storlek som passar just dina behov har vi sammanställt en översikt av vanliga grytstorlekar på marknaden och olika behov: • En Dutch Oven med en volym på 6 liter är ideal för tillagning av grytor till 3 till 5 personer, före såser eller tillagning av mindre köttbitar. Utöver det räcker denna storlek för tillagning av grönsaker eller bakning av bröd eller kakor. • Med en volym på 7,2 liter ämnas Dutch Ofen för matlagning till ca. 5 till 10 personer. Även gratänger, såser, pasta, ris och grönsaker kan tillagas till den mängden personer. • Den största varianten har en volym på 10,75 liter och ämnar sig för en större grupp människor på över 10 personer.

Hur går instekningen av Dutch Oven till?

För att din Dutch Oven ska få ett så långt liv som möjligt bör den stekas in innan den första användningen. Detta utförs med en kombination av olja och värme som bildar ett klibbmotverkande skikt på dess yta. För instekningen används 1 mm olja på den holländska ugnens stekyta och hettar upp oljan tills den börjar ånga lätt. Den töms därefter och den överblivna oljas avlägsnas med förslagsvis en papperhandduk. Efter att Dutch Oven är instekt kan alla tänkbara rätter tillagas med den, till exempel ägg och fisk. Matlagning blir dessutom bättre för varje användning av stekpannan.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter