Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Artikel: EX20260171

|

Modell: STAR_SSD_03

Andrahandssortering Skrivbordsställning - Sitt/stå - Höjdjusterbar

På rea
B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.
1 290,00 kr 1 490,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande Priset är inkl. 25% moms.
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. torsdag 24 oktober
Lågprisgaranti
Fromm & Starck
Utmärkande egenskaper
  • Ergonomisk – minskar spänningar i nacke och rygg eftersom monitorn kan justeras till en idealisk höjd både när du står och när du sitter
  • Platsbesparande – förvaringsutrymme för tangentbord och andra föremål
  • Mångsidig – lämplig för bildskärmar i olika storlekar
  • Hållbar – tack vare en slitstark yta och robust konstruktion
  • Enkel – högkvalitativ design som kan integreras i alla miljöer
Leveransinformation
Retur och garanti

Tekniska detaljer

Material
Stål
Trä
Färg
Svart
Tjocklek, bordsplatta [mm]
16
Höhenbereich [mm]
110–505
Max. kapacitet, tangetbordshylla
2 kg
Max. kapacitet, arbetsbord
15 kg
Mått (LxBxH)
40 x 80 x 11 cm
Vikt
12 kg
Försändelsemått (LxBxH)
49.5 x 18.7 x 88 cm
Försändelsevikt
13.02 kg

Leveranspaket

  • Sitt/stå skrivbordsställning STAR_SSD_03
  • Monteringsmaterial
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivning

Höjdjusterbar skrivbordsställning för ergonomiskt och flexibelt arbete

Med skrivbordsstället sitt/stå från Fromm & Starck kan du uppgradera dina kontorsmöbler, ge ett mer professionellt intryck och samtidigt skapa ordning på ditt skrivbord. Den subtila designen kan enkelt integreras i varje inredningsstil, vare sig det är på kontoret eller den privata arbetsplatsen. Välj det högkvalitativa och ergonomiskt väl genomtänkta skrivbordsstället från Fromm & Starck!

Mångsidigt ståskrivbordsställ med plats för bildskärm, tangentbord och papper

Med sitt/stå skrivbordsställning STAR_SSD_03 får du en funktionell produkt som ger dig en bekväm arbetsposition. Höjden kan enkelt justeras mellan 110 och 505 mm med en gasfjäder, vilket möjliggör avslappnat arbete både när du sitter och står. Bildskärmen kan alltid placeras i ögonhöjd, vilket kan minska spänningar i nacke och rygg. Att arbeta vid datorn blir skönare på lång sikt och du kan koncentrera dig längre.
Tack vare en lastkapacitet på upp till 15 kg och de två nivåerna är den 800 x 400 mm stora bordsskivan lämplig för bildskärmar i olika storlekar och motsvarande tangentbord. De halkfria fötterna säkerställer att skrivbordsställningen står stabilt och skyddar skrivbordets yta. Dessutom erbjuder skärmstativet generöst förvaringsutrymme för papper eller böcker. Med den upphöjda skärmen är din arbetsstation inte bara mer ergonomisk utan också mer strukturerad, framför allt tack vare den balanserade designen av stål och träfiberskiva. Dessutom kan skrivbordsställningen rengöras snabbt och enkelt med en fuktig trasa eller svamp. Två handtag gör det lättare att flytta eller transportera ställningen.
Gör ditt arbete vid datorn mer bekvämt – uppgradera din arbetsplats med den eleganta designen och välj högsta kvalitet från Fromm & Starck!

Betyg och recensioner

Sortera efter :

Vanliga frågor

Kan jag också placera två bildskärmar på bildskärmsstället?

Nej, den här skrivbordsställningen är endast utformad för en skärm. I sortimentet från Fromm & Starck hittar du andra bildskärmsställ som är lämpliga för två skärmar. Använd sökfunktionen eller gå till kategorin ”Kontorsinredning” för lämpliga modeller.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter