(7) recensioner

Artikel: EX10260104

|

Modell: STAR_BIN_06

Sensorstyrd soptunna duo - 80 L - Fyrkantig

På rea
1 490,00 kr 1 690,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
3+
4%
1 430,40 kr
5+
8%
1 370,80 kr
10+
12%
1 311,20 kr
Snart i lager igen
Lågprisgaranti
Fromm & Starck
Utmärkande egenskaper
  • Kontaktlös – öppnas och stängs automatiskt
  • Rörelsesensor – räckvidd på cirka 20 cm och LED-display
  • Flexibel – en stor soppåse eller två separata soppåsar
  • Mobil – batteridriven samt praktiska handtag
  • Hygienisk – enkel rengöring tack vare det hållbara höljet i rostfritt stål
Leveransinformation
Retur och garanti

M.K. för 27 dagar sedan

imponerande attraktiv design

Fram till nu har vi haft en rund kontaktlös korg från ett annat märke. Jämför vi de två produkterna rekommenderar vi starkt denna korg. Den har en toppdesign, det kantiga ser många gånger bättre ut i en modern interiör, och viktigast av allt, materialet är sådant att det inte behöver poleras, vilket också underlättas av den fantasifulla bearbetningen av det svarta locket, som förblir rent . Vi rekommenderar produkten♥

Tekniska detaljer

Material
ABS
Rostfritt stål
PP
Färg
Silver
Klämring för soppåsar
1 hållare för stora soppåsar + 2 hållare för två separata soppåsar
Antal batterier
6
Antal fack
2
Kapacitet
80 l
Max. avstånd till sensor
20 cm
Mått (LxBxH)
40 x 27 x 80 cm
Vikt
6 kg
Försändelsemått (LxBxH)
49 x 38 x 86 cm
Försändelsevikt
8.8 kg

Leveranspaket

  • Sensorstyrd soptunna STAR_BIN_06
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivning

Sensorstyrd soptunna med kapacitet på 80 liter

En soptunna bör i första hand vara hygienisk. Det är därför den sensorstyrda soptunnan STAR_BIN_06 öppnas så fort du närmar dig den och stängs sedan automatiskt igen. Du behöver alltså inte ens röra den för att öppna soptunnan, vilket är både bekvämt och hygieniskt. Att slänga sopor har aldrig varit enklare!

Praktisk, elegant, hygienisk – automatisk soptunna från Fromm & Starck

Locket på den automatiska soptunnan hålls tätt förslutet tills du närmar dig soptunnan med skräp som ska kastas. Rörelsedetektorn känner av när du är i närheten och öppnar då locket automatiskt så att du kan slänga dina sopor. Så snart sensorn inte längre registrerar någon rörelse stängs locket automatiskt igen efter 5 sekunder. Tiden indikeras och räknas ned på en LED-display.
Den automatiska funktionen med rörelsedetektor har många fördelar. Locket på papperskorgen öppnas bara när du vill slänga något, annars hålls det stängt. Detta är en stor fördel, framför allt när det kommer till nedbrytbart matavfall. Du behöver inte längre ta i locket för att öppna papperskorgen och säkerställer därmed en god hygien, samtidigt som det är extra bekvämt med automatisk öppning.
Du kan också separera avfallet med den dubbla sensorstyrda papperskorgen. Antingen kan en stor soppåse eller två mindre separata soppåsar fästas med monteringsram i papperskorgen med 80 liters kapacitet. Detta innebär att du kan slänga olika typer av avfall som restavfall och plast i en och samma soptunna. Soppåsarna kan enkelt bytas ut tack vare monteringsramarna. Det slitstarka höljet i rostfritt stål av hög kvalitet är särskilt lätt att rengöra tack vare dess släta ytor.
Det finns en på/av-switch för sensorn på en skyddad plats på soptunnan. Det automatiska systemet drivs av sex Mignon AA-batterier (ingår inte) så att du kan ställa papperskorgen där du behöver den, oberoende av en extern strömkälla. Vid behov kan soptunnans lock naturligtvis också öppnas manuellt.

Betyg och recensioner

4.7

Baserat på 7 recensioner

Sortera efter :

för 27 dagar sedan Publicerad på Expondo Czech Republic

imponerande attraktiv design

Fram till nu har vi haft en rund kontaktlös korg från ett annat märke. Jämför vi de två produkterna rekommenderar vi starkt denna korg. Den har en toppdesign, det kantiga ser många gånger bättre ut i en modern interiör, och viktigast av allt, materialet är sådant att det inte behöver poleras, vilket också underlättas av den fantasifulla bearbetningen av det svarta locket, som förblir rent . Vi rekommenderar produkten♥

Visa den ursprungliga recensionen

förra månaden Publicerad på Expondo Poland

Super

Mycket elegant korg och mycket bra kvalitet

Visa den ursprungliga recensionen

för 5 månader sedan Publicerad på Expondo Czech Republic

Bin

En utmärkt man, jag kan bara rekommendera den

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Austria

Perfekt hushållstillägg

Bra idé, bra produkt, problemfri beställningsprocess och leverans. 5 av 5 stjärnor

Visa den ursprungliga recensionen

för 8 månader sedan Publicerad på Expondo Poland

StahlConst

Bra konstruktion, gedigen produkt som uppfyller förväntningarna. Bra öppningsmekanism. Produkten är värd priset.

Visa den ursprungliga recensionen

förra månaden Publicerad på Expondo Hungary

Ganska stor dock.

Snyggt, pråligt. Jag hoppas att det håller i sig. Jämfört med den föregående (75 liter, sensor - sensordelen varade i 5 år) är materialen tunnare. Påsmottagningsramen är en bit plast. Det ser inte starkt ut. Ha inte rätt.

Visa den ursprungliga recensionen

i fjol Publicerad på ManoMano France

Mycket glad att få den, full av hopp 179? ...Tillverkad i Tyskland...(Mycket högt pris, rykte... men som verkar begränsat till bilar) mycket mycket bra förpackning... Men å andra sidan elementen..... karossen i järn i rostfritt stål (magneterna fastnar...) mycket mycket tunt ark vid den vertikala korsningen finns det en deformation..?? ingen separation för 2 40 L kärl??? En plastkapslad ram på den övre ingången av röret som bildas av den mycket mycket tunna kroppen (rädsla för att bryta den) 2 andra plastramar (mycket mycket lätta) för att separera de 2 30 L sopsäckarna... inte vatten ??? Dessa 2 ramar är omöjliga att få plats på ingången till papperskorgen... 1 passar bra, den andra är omöjlig utan att sidorna blir skeva....om vi lämnar den stora ramen... om vi tar bort den håll 1 liten ram den andra faller i botten... enda lösningen montera de 2 små ramarna på locket sen sätter man hela... Jag vågade inte tänka på att byta påse... INGA INSTRUKTIONER MONTERING AV DESSA ELEMENT.... som verkar väldigt ömtåliga för mig. Jag packade om allt och returnerade det med returetiketten som skickades till mig via e-post...

Visa den ursprungliga recensionen

Vanliga frågor

Kan jag separera avfallet i behållaren?

Ja, det går bra med denna soptunna. I stället för en soppåse kan två påsar placeras separat i höljet med två speciella hållare, så att olika typer av avfall som organiskt, restavfall eller plast kan enkelt separeras.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter