Hållbar – tack vare en balanserad design samt tillverkning av robust aluminium (anodiserat)
Hygienisk – den släta ytan är enkel att rengöra
Smidig – 32 x 32 cm stort och mycket tunt spadblad som glider perfekt under pizzan
Professionell – perforeringen förhindrar att luft ansamlas under degen, underlättar att ta bort överflödigt mjöl från botten och gör att pizzan inte fastnar lika lätt på spaden
Professionell pizzaspade för restauranger, pizzerior, bagerier eller hemma
Pizzaspaden från Gi.Metal är speciellt utvecklad för professionell användning i storkök, restauranger, pizzerior, gatukök och bagerier. Men den är också idealisk för privat bruk hemma eller på grillfester.
Lång & lätt pizzaspade från Gi.Metal
Med en handtagslängd på 120 cm är pizzaspaden lätt att hantera och skyddar på ett tillförlitligt sätt mot brännskador när du bakar pizza i heta bröd- eller pizzaugnar. På det tunna perforerade bladet med måtten 32 x 32 cm kan du baka pizzor snabbt och säkert. Perforeringen förhindrar att luft ansamlas under degen, underlättar att ta bort överflödigt mjöl från botten och gör att pizzan inte fastnar lika lätt på spaden.
Pizzaspaden är tillverkad av högkvalitativt aluminium (anodiserat), varför den är mycket lätt att rengöra och särskilt hållbar. Tack vare sin låga vikt och kraftiga handtag ligger den praktiska pizzaspaden alltid bekvämt i handen.
Betyg och recensioner
Betyg och recensioner
Sortera efter :
Vanliga frågor
Vilket material är spadens blad tillverkad av?
Själva bladet är tillverkat av aluminium (anodiserat).