Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Artikel: EX20060538

|

Modell: MSW-DCD-300/102

Andrahandssortering Kärnborr - diamant 102 x 300 mm

På rea
B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.
549,00 kr 679,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande Priset är inkl. 25% moms.
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. torsdag 24 oktober
Lågprisgaranti
MSW
Utmärkande egenskaper
  • Robust diamantborr av mycket hög kvalitet för borrning av sten, keramik, klinker, betong med mera
  • För torr- och våtborrning
  • Förstärkt gängad anslutning: 1 1/4"
  • Lång livslängd
  • Diameter: 102 mm
  • Längd: 300 mm
Leveransinformation
Retur och garanti

Tekniska detaljer

Färg
Silver
Borrhöjd [mm]
300
Gängstorlek
1 ⅟₄''
Diameter, kärnborr [mm]
102
Hårdhetsindex (Rockwell-skalan)
90 HRC
Mått (LxBxH)
40.5 x 10.4 x 10.4 cm
Vikt
2.2 kg
Försändelsemått (LxBxH)
51 x 13 x 13 cm
Försändelsevikt
2.7 kg

Leveranspaket

  • Diamantborr MSW-DCD-300/102

Produktbeskrivning

Kärnborr - diamant 102 x 300 mm

Diamantkärnborren MSW-DCD-300/102 är lämplig för våt- och torrborrning. Med detta högkvalitativa tillbehör till din kärnborrmaskin kan du borra 300 mm djupa hål med 102 mm diameter. Tack vare diamantborrens höga slitstyrka är hårda material som betong, armerad betong, tegelsten, klinker, kalksten eller avjämningsmassa inget hinder. Borrar och skruvar från MSW är en idealisk lösning för exakt och effektiv borrning.

Diamanter är hantverkarens bästa vän

Med den högpresterande diamantborren är det möjligt att borra diverse material, exakt och professionellt. Den högkvalitativa borren är försedd med en diamantbeläggning och briljerar således med en utomordentligt hög hållbarhet och lång livslängd. Den borrar rent utan störande, ojämna kanter och tar sig igenom även de hårdaste material, pålitligt och effektivt.
Denna diamantborr med 102 mm diameter och 300 mm är en idealisk utbytesborr för våra kraftfulla kärnborrmaskiner. Dessutom kan borren användas med alla elverktyg som har gänganslutning 1 1/4".
Borren MSW-DCD-300/102 är tillverkad av härdat stål och garanterar därför en särskilt hög stabilitet. Även när borren används kontinuerligt tappar den inte formen och tack vare diamantbeläggningen kan du vara säker på att få utmärkta resultat i allehanda material. Både torr- och våtborrning är möjligt, men vi rekommenderar våtborrning för bästa säkerhet och en längre livslängd av borren. Övertyga dig själv om den höga kvaliteten hos den professionella diamantborren MSW-DCD-300/102 från MSW.

Betyg och recensioner

Sortera efter :

Vanliga frågor

Har expondo diamantborrar i andra storlekar i sortimentet?

Ja, du hittar fler diamantborrar i vår shop. Vi erbjuder ett brett sortiment av diamantborrar med mellan 26 och 300 mm diameter och olika längder.

Kan jag använda denna diamantborr för våtborrning?

Ja, du kan välja mellan torr- och våtborrning. Vi rekommenderar dock våtborrning för högre säkerhet, dessutom ökar då livslängden på borren.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter