Trustpilot
(3) recensioner

Artikel: EX10062542

|

Modell: MSW-WAX-C71500

Vaxsmältare - Elektrisk - 6,5 l - 1500 W

Nyheter
1 190,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
3+
5%
1 130,50 kr
5+
10%
1 071,00 kr
10+
15%
1 011,50 kr
Ej i lager
Lågprisgaranti
MSW
Utmärkande egenskaper
  • Mångsidig – tack vare ett stort temperaturområde på 30 - 110 °C kan du smälta olika typer av vax med vaxsmältaren
  • Lätt att använda – den elektriska vaxsmältaren med termostat och snabbhällning kan manövreras intuitivt med bara några få inställningar, av proffs och alla som börjar med ljustillverkning
  • Rymlig – vaxsmältaren rymmer hela 6,5 liter vax, så att du kan bearbeta stora mängder av råvaran på en gång
  • Lätt att rengöra – behållaren med non-stick beläggning och den nickelpläterade kranen kan snabbt och enkelt avlägsnas från vaxrester
  • Säker – elektrisk vaxsmältare med torrkoknings- och överhettningsskydd, som automatiskt stänger av enheten om temperaturen är för hög
Leveransinformation
Retur och garanti

Bácsi-Ignáth Erika för 3 dagar sedan

Vaxsmältare.

Det är en fantastisk produkt, jag är glad att jag valde denna vaxsmältare. Det gör ljuset väldigt enkelt. Jag kan bara rekommendera det.

Tekniska detaljer

Material
Rostfritt stål
Färg
Svart
Spänning [V]
220-240
Motoreffekt [W]
1500
Temperaturintervall [°C]
30-110
Kapacitet
6.5 l
Överhettningsskydd
Ja
Mått (LxBxH)
28 x 26.5 x 37 cm
Vikt
1.95 kg
Försändelsemått (LxBxH)
29 x 29 x 42 cm
Försändelsevikt
2.73 kg

Leveranspaket

  • Vaxsmältare MSW-WAX-C71500

Produktbeskrivning

Vaxsmältare för ljustillverkning med 6,5 liters kapacitet

Gör du mycket ljus och andra vaxprodukter? Då är denna elektriska vaxsmältare från MSW precis rätt för dig. Den kraftfulla modellen smälter vax inom några minuter och håller det tillförlitligt vid rätt temperatur, oavsett om det är sojavax, kokosvax, bivax eller paraffin. Enheten är särskilt lätt att använda - perfekt för professionell ljustillverkning, men också för alla som gör vaxprodukter hemma eller i en liten biodling.

Elektrisk vaxsmältare med snabb hällning från MSW

Med vaxsmältaren kan du snabbt och enkelt förbereda 6,5 liter vax för ljustillverkning. Fyll bara i råvaran, välj temperatur och vänta en kort stund. Det breda temperaturområdet 30 - 110 °C gör att olika typer av vax kan värmas upp och hållas varma. Vaxsmältaren med märkning av maximal fyllnadsnivå och praktisk avtappningskran förenklar och snabbar upp din produktion. Med sin höga effekt på 1500 W når värmeelementet snabbt den inställda temperaturen och gör det fyllda vaxet flytande. När önskad konsistens har uppnåtts, knacka av önskad mängd via utloppet. Det flytande vaxet rinner ut ur den non-stick-belagda behållaren på ett kontrollerat sätt genom en nickelpläterad kran. Detta gör det lättare för dig att fylla på den exakta mängden utan att droppa eller spilla.
Non-stick beläggningen säkerställer också att du enkelt kan rengöra vaxsmältaren efter ljustillverkning för att förvara enheten eller förbereda den för en ny sats vax. Smältapparaten håller en konstant temperatur, vilket förhindrar att råmaterialet överhettas eller bränns. Dessutom garanterar torrkoknings- och överhettningsskydd säkerheten, så att enheten stängs av automatiskt om den värms upp för mycket.

Betyg och recensioner

5.0

Baserat på 3 recensioner

Sortera efter :

för 3 dagar sedan Publicerad på Expondo Hungary

Vaxsmältare.

Det är en fantastisk produkt, jag är glad att jag valde denna vaxsmältare. Det gör ljuset väldigt enkelt. Jag kan bara rekommendera det.

Visa den ursprungliga recensionen

för 5 dagar sedan Publicerad på Expondo Bulgaria

Tillräckligt!

Jag är mycket nöjd med den här enheten! Det gjorde mitt jobb så mycket lättare! Smälter snabbt vaxet och håller önskad temperatur. Jag rekommenderar!

Visa den ursprungliga recensionen

för 29 dagar sedan Publicerad på Expondo Romania

En utmärkt produkt. Mycket nöjd

Ingen kommentar har lämnats.

Visa den ursprungliga recensionen
Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter