Elektrisk kebabkniv med en skärhastighet på 8500 rpm
Med den elektriska kebabkniven från POTIS kan du enkelt skära grillad kyckling, lamm, kalkon eller kalvkött i tunna skivor. Den kraftfulla kebabkniven är idealisk för långvarig användning inom gastronomi och gatukök tack vare sin höga rotationshastighet. De exakt skurna skivorna utgör grunden för saftiga köttspecialiteter och förbereds snabbt för vidare bearbetning.
Kraftfull elektrisk kebabkniv för gatukök
Den elektriska kebabkniven skär av det övre, krispiga lagret av köttet mycket precist. Resultatet är alltid konsekvent, oavsett vem som använder enheten. Du kan justera tjockleken på skivorna mellan 0-10 mm efter behov. Med en motoreffekt på 250 W och en hastighet på snabba 8500 rpm skär enheten även tjockare skivor från rotisseriet.
POTISs elektriska kebabkniv imponerar med en kompakt och lätt konstruktion. Tack vare dess ergonomiska form och den profilerade ytan ligger handtaget säkert och bekvämt i handen. En tandad och en slät cirkulär kniv med en diameter på 80 mm ingår - perfekt för att skära olika typer av kött. Tack vare tillverkningen av rostfritt stål uppfyller bladen de striktaste gastronomiska hygienriktlinjerna. Ett skyddshölje minimerar risken för skärskador och ökar säkerheten vid skärning.
Tack vare den automatiska rengöringsmekanismen kan kebabkniven rengöras mycket snabbt och enkelt och är därför hygienisk. För att använda denna funktion, placera helt enkelt enheten upp och ner i en rengöringsbehållare med varmt vatten och diskmedel och använd spaken. Rengöringsprogrammet körs automatiskt i cirka 30 sekunder. Upprepa sedan processen med kallt, klart vatten för att avlägsna tvättmedelsrester.