Trustpilot
Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Artikel: EX20010908

|

Modell: RCGK-B320

Andrahandssortering Flaskkylskåp - 320 L-LED - svart ram

På rea
B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.
9 190,00 kr 11 390,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
3+
5%
8 730,50 kr
5+
10%
8 271,00 kr
10+
15%
7 811,50 kr
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. måndag 30 september
Lågprisgaranti
Royal Catering
Utmärkande egenskaper
  • Jämn och pålitlig luftcirkulation
  • Gott om plats för flaskor och burkar, hela320 liter volym
  • Exakt digitaltermostat
  • Optimal kyltemperatur mellan 2 och 8 °C
  • Miljövänligt och energieffektivt köldmedium R600a
  • Isolerande tvåglasfönster i dörren
Leveransinformation
Retur och garanti

Tekniska detaljer

Installationstyp
Fristående
Material
Härdat glas
Pulverlackerat stål
Färg
Vit
Spänning [V]
230
Energiklass
C
Typ, display
Digital
Motoreffekt [W]
210
Märkström [A]
2,1
Dörrtyp
Enkel slagdörr
Typ av ljus
LED
Justering, ben [mm]
20
Mått, hyllor [cm]
48,5 x 42
IEC skyddsklass
I
Max. belastning per hylla [kg]
37
Kylmedel - köldmedium
R600A
Kondensator
Ja
Förångare
Ja
AEC (Årlig energiförbrukning) [kWh]
1515
Kapacitet
320 l
Effektvolym
40 dB
Ljudnivå
50 dB
Antal insatser
4 Pc
Mått (LxBxH)
64.5 x 59.5 x 192.5 cm
Vikt
69.2 kg
Försändelsemått (LxBxH)
68 x 66 x 206 cm
Försändelsevikt
75 kg

Leveranspaket

  • Flaskkylskåp RCGK-W320
  • 4 hyllor
  • 2 nycklar
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivning

Flaskkylskåp - 320 L-LED - svart ram

Se, välj ut och njut av en kall dryck: Erbjud dina gäster kylda drycker i din restaurang, hotellbar, kiosk eller buffé genom att presentera dem snyggt och inbjudande i flaskkylskåpet RCGK-B320. Genom glasdörren och en LED-belysning är flaskorna och burkarna i kylskåpet alltid väl synliga, så lockelsen att köpa ytterligare en svalkande dryck varma dagar blir ännu större för den som står framför det.
Fläkten i den integrerade cirkulationskylningen och den kraftfulla kompressorn med 210 watt garanterar en jämn luftcirkulation i kylskåpet. Denna typ av nedkylning säkerställer att alla flaskor i flaskkylskåpet kyls ned jämnt och dessutom förhindrar den att glasdörrarna immar igen. Den inbyggda kompressorn är särskilt effektiv, samtidigt som den är tystgående och därför optimal i alla utrymmen inomhus.
Eftersom kylskåpet rymmer hela 320 liter kan en mängd olika drycker lagras svalt för törstiga gäster. De fyra facken kan fyllas med hela 228 burkar. Hyllorna kan placeras på valfri höjd för olika stora flaskor. Därigenom kan utrymmet i flaskkylskåpet utnyttjas perfekt.
Den digitala termostaten säkerställer att vald driftstemperatur hålls konstant. Temperaturintervallet är mellan 2 - 8 °C. Via den tydliga displayen kan önskad temperatur ställas in och anpassas optimalt till de drycker som ska lagras. LED-skärmen visar alltid kylskåpets aktuella temperatur.
Det professionella kylskåpet kyler med köldmediet R600a, vilket uppvisar mycket bra termodynamiska egenskaper och är särskilt energieffektivt. Det miljövänliga köldmediet påverkar därför inte ozonskiktet negativt eller bidrar till växthuseffekten Dessutom kan mindre värmeväxlare användas med detta köldmedium, vilket också håller energikostnaden nere. Isobutangas är också kompatibel med andra kylkomponenter.
Det speciella kylskåpet passar in i varje omgivning och ser mycket stämningsfullt ut i mörkare omgivningar eller på natten med den effektfulla LED belysningen. Fördelen med LED-lampor är att de har en låg energiförbrukning jämfört med konventionella ljuskällor. Eftersom dryckerna syns bra från utsidan genom glasdörren kan gästerna bestämma sig redan innan de öppnar dörren, vilket även det sparar energi.
Den dubbelförglasade dörren med en svart ram öppnas bekvämt med ett handtag. Tack vare dubbelglasets isolerande egenskaper hålls kylan tillförlitligt kvar i kylskåpet, och det härdade glaset är också särskilt robust. Dörren är utrustad med ett integrerat lås som skyddar mot obehörig åtkomst. En extra reservnyckel medföljer.
Det högkvalitativa höljet är tillverkat av pulverlackerat stål. Materialet är mycket tåligt och har en lång livslängd. Kylskåpets släta ytor är enkla att rengöra och okänsliga för yttre påverkan. Flaskkylskåpet står säkert på justerbara gummifötter som kan anpassas till vilket underlag som helst.

Betyg och recensioner

Sortera efter :

Vanliga frågor

Är flaskkylskåpet högljutt?

Nej, med endast 50 dB är kylskåpet klart tystare än jämförbara modeller av denna storlek.

Kan flaskor förvaras stående i kylskåpet?

Det är inga problem eftersom de fyra hyllorna kan anpassas till höjden på det som ska förvaras. Därför passar små burkar lika bra i flaskkylskåpet som stora flaskor.

Hur kan jag säkra innehållet i kylskåpet?

Dörren är utrustad med ett lås. Om du behöver skydda innehållet i kylskåpet mot obehörig åtkomst kan det låsas. Två nycklar medföljer i leveransen.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter