Innermått: 500 x 300 x 65; yttermått: 530 x 325 x 65
Bränslehållare
Ja
Vattenbehållare
Ja
Kapacitet
9 l
Mått (LxBxH)
63.5 x 43 x 51 cm
Vikt
8 kg
Försändelsemått (LxBxH)
71 x 51 x 33 cm
Försändelsevikt
9.4 kg
Leveranspaket
Chafing dish RCCD-RT22_9LG med GN 1/1-behållare
Produktbeskrivning
Duka upp till middag med denna eleganta chafing dish av rostfritt stål
Oavsett om det är på buffén på ett hotell, restaurang eller catering - den högkvalitativa skavskålen från Royal Caterings cateringtillbehör behövs överallt där soppor eller andra delikatesser behöver hållas varma. Värmebehållaren av smakneutralt rostfritt stål är perfekt för att hålla stora mängder mat vid rätt temperatur och presentera den på ett aptitretande sätt.
Din mobila chafing dish för att hålla soppor, grytor och annan mat varm
Tack vare den eleganta designen och dess smarta storlek är matvärmaren ett riktigt blickfång som gör dina gäster nyfikna på det läckra innehållet. Med en kapacitet på 9 l kan du servera många gäster samtidigt med denna matvärmare vid stora evenemang. Den lätt avtagbara behållaren GN 1/1 gör det enkelt för dig att fylla på med nygjord soppa, sås, chili con carne eller grönsaksgryta direkt på spisen.
Denna chafing dish är tillverkad av slitstarkt och reptåligt rostfritt stål och uppfyller de höga hygieniska kraven inom gastronomi. Rullocket kan enkelt fällas upp för att portionera maten.
Rechauden är enkel att använda och flexibel i användning eftersom du inte behöver en strömanslutning. Bränslebehållarna är lättillgängliga: du fyller dem helt enkelt med bränslepasta från cateringförråden. Brännarna har ett lock för enkel släckning av lågan och är designade för att garantera säkerheten vid användning av skavskålen. Installera bränslepastan centralt och säkert under botten av 505 x 303 x 100 mm mm vattentanken. Den exakta och ekonomiska uppvärmningen av den tunnväggiga behållaren gör att värmen fördelas optimalt, vilket håller dina rätter varma och färdiga att serveras i flera timmar. Dessutom fungerar vattnet som en idealisk buffert så att maten i kärlet varken bränns vid eller överkokas. En annan fördel med vattenbadet är att även om brännpastans låga har slocknat kommer det heta vattnet att hålla maten varm under en tid.
Efter användningen kan du enkelt plocka isär hela chafing dishen för att rengöra och ställa undan den.
Diska behållaren med varmt vatten och diskmedel. Torka av de andra delarna med en torr eller lätt fuktad trasa. Använd inte skursvampar eller andra repande material.