Krispig, glänsande och den ska smälta i munnen – det är så choklad ska vara. Med chokladsmältaren från Royal Catering förbereder du din massa perfekt för läckra chokladkreationer. Genom temperering får chokladen en fin glans och en perfekt konsistens för förtäring när den kylts ned. Den lätthanterade chokladvärmaren är ett oersättligt tillbehör hos varje chokladtillverkare och i konditorier.
Tempereringsmaskin för uppvärmning och omrörning av delikat chokladmassa
Chokladsmältaren är okomplicerat utformad och är därför bekväm att arbeta med. Använd den stora kontrollpanelen för att välja önskad omrörningshastighet och temperatur. Du kan smälta och temperera choklad i alla dess former i upp till 110 °C i enheten. Chokladmassan rörs konstant om, vilket håller massan smidig och jämnt tempererad. Via pipen fyller du sedan bekvämt choklad- och pralinformarna med den goda chokladmassan.
Tack vare den kompakta designen passar chokladsmältaren på vilken arbetsyta som helst. Gummifötter håller maskinen säkert på plats och skyddar underlaget från repor.