Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Artikel: EX10013020

|

Modell: RC-POT-02

Dutch oven - Med lock - 4 L - Royal Catering

På rea
Black Friday
479,00 kr 929,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
3+
2%
469,42 kr
5+
4%
459,84 kr
10+
6%
450,26 kr
I lager
FRI FRAKT ca. torsdag 28 november
Lågprisgaranti
Royal Catering
Utmärkande egenskaper
  • Robust - gjutjärn i tung kvalitet och tre staibla ben
  • Praktisk – lagar mat och håller många sorters mat varm
  • Lång livslängd – högkvalitativ material- och tillverkningskvalitet
  • Mångsidig – lämplig för matlagning, rostning, bakning och bräsering
  • Rymlig – 4 l kapacitet
Leveransinformation
Retur och garanti

BLACK FRIDAY SLUTAR OM

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Liknande kategorier

Tekniska detaljer

Material
Gjutjärn
Färg
Svart
Diameter
24 cm
Kapacitet
4 l
Mått (LxBxH)
26 x 28 x 42 cm
Vikt
8.6 kg
Försändelsemått (LxBxH)
29 x 29 x 24 cm
Försändelsevikt
9 kg

Leveranspaket

  • Dutch oven RC-POT-02
  • Lock
  • Ben
  • Upphängningsanordning

Produktbeskrivning

Låt maten bräseras i din dutch oven med 4 -l volym

Denna gjutjärnsgryta är din nya mångsidiga kökskompanjon! Koka, baka och stek i en och samma gryta. Oavsett om du campar eller grillar, är i restaurangbranschen eller privat är denna rustika dutch oven perfekt för olika sorters matlagning. Med ett lock, upphängningsmöjlighet och 3 stadiga fötter har du allt som behövs för att kunna bräsera rätter över glödande kol.

Genialiska matlagningsmöjligheter för dina genialiska recept

Det går precis lika bra att laga soppor och grytor i den klassiska holländska ugnen, som kött- och äggrätter. Med locket av gjutjärn håller du värmen i grytan länge och säkerställer en jämn värmefördelning.

Njut av smaken av svunna tider, och undvik riskerna. Denna fältugn med 4 l volym flyttar du bekvämt på med hjälp av det stabila, långa bärhandtaget. Gjutjärnsgrytan står säkert på sina stadiga ben. Benen säkerställer också att det finns tillräckligt med avstånd från marken för att trycka in heta kol under grytan, alltså perfekt för matlagning ute i det fria!

En annan fördel är att gjutjärnskastrullen, när den väl har blivit inbränd, är superlätt att rengöra och underhålla. Först när patinan lossnar bränner man in den igen och ökar därmed grytans livslängd. För att göra detta lägger du olja i pannan och värmer den tills den börjar ånga. Ta sedan bort överflödig olja med en trasa. Ju oftare du använder gjutjärns-grytan, desto bättre blir den – och det blir så klart rätterna som tillagas i den också!

Betyg och recensioner

Sortera efter :
Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter