Artikel: EX10011175
|Modell: RCG-60GB
Toppenheter, allt fungerar utmärkt, beställning, information och leverans! Vi ser fram emot att använda enheterna!
BLACK FRIDAY SLUTAR OM
Baserat på 3 recensioner
Toppenheter, allt fungerar utmärkt, beställning, information och leverans! Vi ser fram emot att använda enheterna!
Ingen kommentar har lämnats.
Mycket effektiv, mycket robust. Lite trög att starta. Håller värmen länge (för att kontrolleras).
Fettet på ytan är en typ av livsmedelssäker vaselin som skyddar grillen från rost. Ta bort fettet med en trä- eller plastspatel och torka sedan av plattan med en kökshandduk. Rengör vid behov ytan noggrant med lite diskmedel och lite vatten.
Grillplattan blir svart eller gul på grund av de höga temperaturerna. För att förhindra sådana fläckar, applicera olja nästa gång först och öka temperaturen gradvis. För att ta bort fläckarna, rengör grillplattan försiktigt med lite diskmedel och vatten. För svarta fläckar, lägg lite ättika på det drabbade området och låt det verka i 20 minuter. Tillsätt sedan lite bikarbonat och vänta ytterligare 15 minuter. Ta bort fläckarna med en skursvamp eller fint sandpapper i riktning mot ytstrukturen. Rengör till sist plattan med vatten och torka den ordentligt. Använd endast en liten mängd vatten för att förhindra att det kommer in i enheten.
För att förhindra rostfläckar, undvik rester av vatten, syror (som vinäger, citronsaft, såser) eller ämnen som innehåller klor (som blekmedel). Håll plattan ren och torr i vardagen. Applicera även lite livsmedelssäkert fett om du inte använder den under en längre tid. Om rost ändå skulle bildas, applicera en liten mängd vatten på det drabbade området. Ta sedan bort rosten med stålull, en skursvamp eller fint sandpapper. Gnid alltid i ytstrukturens riktning. Industriella avkalkningsmedel kan också vara bra för att helt ta bort rostfläckar. Efter rengöring neutraliserar du eventuella syrarester med ett alkaliskt rengöringsmedel.