Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Artikel: EX10012238

|

Modell: RCFW-110D-PRO

Köttstrimmlare - 550 W - Royal Catering - Rostfritt stål

På rea
Black Friday
12 090,00 kr 14 590,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande Priset är inkl. 25% moms.

Lägsta pris under de senaste 30 dagarna före rabatten: 14 590,00 kr

I lager
FRI FRAKT ca. måndag 2 december
Lågprisgaranti
Royal Catering
Utmärkande egenskaper
  • Precis – skär kött i jämna strimlor
  • Kraftfull – 550 W motor accelererar skärverket till 96 rpm
  • Lättskött – ytor av rostfritt stål och avtagbara blad som är lätta att rengöra
  • Säker – tack vare locket och automatisk avstängning när locket öppnas
  • Rymlig – gott om plats för kött möjliggör effektivt arbete
Leveransinformation
Retur och garanti

BLACK FRIDAY SLUTAR OM

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Liknande kategorier

Tekniska detaljer

Material
Rostfritt stål
Färg
Silver
Spänning [V]
230
Motoreffekt [W]
550
Rotationshastighet [varv/min]
96
Mått (LxBxH)
50 x 32 x 48 cm
Vikt
40 kg
Försändelsemått (LxBxH)
55 x 39 x 54 cm
Försändelsevikt
41.9 kg

Leveranspaket

  • Köttstrimmlare RCFW-110D-PRO
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivning

Skär kött i remsor effektivt med köttstrimmlaren

Oavsett om det är sallader, pasta eller skivat kött i Zürich - kött skuren i remsor är en del av många rätter. Den mest effektiva metoden för en jämn klippning är Köttstrimmlare från Royal Catering, experterna inom cateringleveranser. På några sekunder förbereds stora mängder av de eftertraktade remsorna som du kan använda till dina rätter. Men maskinen skär också enhetliga remsor av nötkött, kyckling eller fläsk som förberedelse för vidare bearbetning i köttkvarnen.

Strimlingsmaskinen för jämna köttremsor

Konstruktionen av strimlingsmaskin är lika enkel som den är effektiv. Höljet i hållbart och livsmedelssäkert rostfritt stål uppfyller alla hygienstandarder inom gastronomi och ger nödvändig stabilitet för att bearbeta stora mängder kött. En stor avlastningsyta för köttet som ska skärs förenklar bearbetningen av köttbitarna som matas genom en öppning med ett skyddande lock till de roterande knivarna som drar in köttet i enheten med en hastighet på 96 rpm och skär det i jämna remsor. Det skurna köttet faller ner under knivarna, där man kan ställa en behållare som fångar upp köttet.
Hjärtat i köttstrimmlaren är skärmekanismen inuti. Knivarna har en fast skärbredd som garanterar att köttet bearbetas jämnt. I expondos sortiment finns reservknivar med bladbredder på 3 (inkluderad), 4 eller 5 mm från Royal Catering som passar till strimlingsmaskinen. Skärvalsarna med jämnt anordnade blad är placerade i en stabil stålram som skjuts in helt i köttstrimmlaren. Där drivs maskinens skärverk och skär kontinuerligt remsor av köttskivorna som matas in i maskinen.
Utbytet av skärvalsarna är mycket säkert. Så snart du lyfter locket med påfyllningsöppningen stannar motorn automatiskt. Detta förhindrar skador vid byte av knivar och under drift. Köttstrimmlaren står på fyra gummifötter som minskar vibrationer och garanterar bekvämt arbete och att maskinen står stabilt
Det enda man behöver tänka på när man ska skära kött med köttmaskinen är att köttet ska vara fritt från benbitar så att enheten kan fungera utan störningar och med bästa resultat, oavsett om du vill skära fläsk, kyckling eller nötkött.

Betyg och recensioner

Sortera efter :

Vanliga frågor

Vad kan man strimla med denna maskin?

Den kan skära alla typer av kött i jämna remsor. Köttet bör dock vara fritt från ben.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter