Professionell pizzaugn med separat justerbar över- och undervärme
Vill alla ha pizza? Den professionella pizzaugnen RC-POB66 ur Royal Caterings sortiment av restaurangtillbehör har två ugnskamrar där du kan baka upp till 12 läckra pizzakreationer samtidigt. Gästerna i din pizzeria eller take away-service behöver inte vänta länge och kan njuta av läcker pizza och lämna dina lokaler nöjda och glada. Även snabbmatsrestauranger, kaféer eller brasserier som också erbjuder denna italienska delikatess kan använda sig av pizzaugnen från Royal Catering.
Pizzaugnen med plats för många pizzor stillar hungern
Rätt temperatur är viktig när du bakar pizza. Värmen i denna ugn justeras enkelt via vred, och över- och undervärmen kan ställas in separat i de båda ugnskamrarna från 45 till 455 °C. På så sätt kan du vara säker på att lyckas med att få både en krispig, tunn botten på stenugnplattorna, och samtidigt få till en saftig fyllning med härligt smältande ost. Pizzaugnen är utrustad med en elektrisk termometer som visar när optimal temperatur har uppnåtts. Du kan baka upp till 6 pizzor med en diameter på 32 cm per kammare, vilket innebär att du kan baka upp till hela 12 pizzor samtidigt i denna elektriska pizzaugn. Molto Bene!
Tack vare de sex värmeelementen med 1200 W vardera för övervärmen och samma antal värmeelement och effekt för undervärmen uppnås den önskade temperaturen mycket snabbt i ugnen. Stenplattorna säkerställer optimal värmefördelning under pizzabottnarna och ger pizzorna den oförglömliga smaken av en äkta stenugnspizza. Varje kammare har måtten 66 x 99 x 14 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att placera pizzorna i ugnen och ta ut dem enkelt med en pizzaspade. Luckorna är försedda med fönster och ugnskamrarna är upplysta så att du alltid kan kasta ett öga på pizzorna i varje kammare.
Ugnshöljet är tillverkat av rostfritt stål och belagt stål. De utvalda materialen tål hög belastning och är extremt enkla att vårda. Pizzaugnen är isolerad med stenull för att ingen värme ska gå förlorad. Uppvärmningselementen är inneslutna och därför också särskilt hållbara, utan att värmeeffekten påverkas. Den professionella pizzaugnen drivs med 400 V starkström.