Förvara stora mängder fryst mat i restaurangfrysen
I restaurangfrysen RCLK-F590 kan man frysa in stora mängder mat och förvara den under lång tid. Tack vare dess praktiska design kan frysta livsmedel förvaras överskådligt så att det alltid går snabbt och lätt att hitta det man behöver. Frysen passar perfekt för användning i pizzerior, hotellkök, restaurang eller för cateringservice.
Praktiskt frysskåp från Royal Catering
Med en kapacitet på 590 L erbjuder frysskåpet gott om plats för alla livsmedel som du behöver ha enkelt tillgängligt i din restaurangverksamhet. Interiören kan utnyttjas optimalt i frysskåpets praktiska design med sju hyllor, som klarar en vikt på 30 kg vardera och som också kan tas ut för att göra plats för produkter som behöver mer utrymme. Frysta varor kan enkelt förvaras ovanpå varandra och finns alltid inom räckhåll i denna frys för restaurang, vilket är en stor fördel i hektiska kök där det måste gå snabbt ibland!
Den inbyggda kompressorn arbetar med 492 W och ser till att måltemperaturen uppnås snabbt. Den önskade temperaturen kan ställas in individuellt mellan -22 °C och -18 °C med hjälp av en digital display på restaurangfrysen, så att man kan anpassa temperaturen till olika livsmedel. Termostaten håller sedan den inställda temperaturen pålitligt. Om du behöver avfrosta enheten kan du aktivera den automatiska avfrostningsfunktionen via den digitala displayen.
Restaurangfrysen arbetar med det pålitliga köldmediet R290 och har en förbrukning på 2260 kWh. Frysen uppnår därmed energiklass D.
Denna frys för restaurang har ett robust stålhölje och innanmäte av belagt stål, som garanterar hög stabilitet och hållbarhet. De högkvalitativa materialen är också mycket lätta att rengöra och garanterar alltid ett professionellt utseende. Frysskåpet har en klassisk design i vitt och kan enkelt kombineras med annan köksinredning. De fyra fötterna kan justeras upp till 30 mm i höjd, vilket säkerställer att frysen står stabilt även på ojämna ytor.