Professionell slaktutrustning från Royal Catering
Men innan korven fylls finns köttkvarnen tillgänglig för att hjälpa dig: den kraftfulla köttkvarnen RCFW 70-600-ECO maler upp till 70 kg/t kött, fisk eller grönsaker tack vare dess 600 W-motor, och är därför idealisk för kommersiellt bruk hos slaktare och i restauranger. På den 19 x 13,8 cm stora kötthyllan trycks råvarorna säkert in i det stora spåret med en diameter på 45 mm med hjälp av en robust plastskiva, och pressas sedan genom den perforerade skivan. I händelse av blockeringar kan man använda backfunktionen. Efter genomkörning i köttkvarnen är ditt korvkött klart för vidare bearbetning.
Om köttbitar är för stora för köttkvarnen eller måste tas bort från benet, skär upp dem ordentligt med köttsågen RCFS-2, som har ett 46 cm långt och 0,7 mm tjockt sågblad av rostfritt stål. Ben, fryst kött eller fisk är inte heller något problem tack vare denna professionella bensåg med ett ergonomiskt handtag.
Det sista steget är att försegla korvarna. Därför inkluderar denna omfattande uppsättning även den manuella klipsmaskinen RCWC-01 med tryckreglering. Du kan använda den för att försegla alla naturliga och konstgjorda höljen, blåsor, nät och påsar på några sekunder. Även om klipsmaskinen redan levereras med 1000 klips, så lägger Royal Catering till 2000 matchande korvklips i detta set. Du kan nu laga, grilla, torka eller röka de färdiga korvarna som du vill. Smaklig måltid!