Krispig, glänsande choklad som smälter mjukt – så ska det vara. Med denna tempereringsmaskin från Royal Catering förbereder du din massa perfekt för läckra chokladkreationer. Genom temperering får chokladen en fin glans och en perfekt konsistens för att kunna ätas när den kylts ned igen. Den lätthanterade chokladvärmaren är ett oersättligt tillbehör hos varje chokladtillverkare och i konditorier.
Chokladsmältare för uppvärmning och omrörning av delikat chokladmassa
Denna chokladsmältare är enkelt utformad och bekväm att arbeta med. Använd den stora kontrollpanelen för att välja önskad omrörningshastighet och temperatur. Du kan smälta och temperera choklad i alla dess former i upp till 110 °C i enheten. Chokladmassan rörs konstant om, vilket ser till att massan håller sig mjuk och jämnt tempererad. Via pipen fyller du sedan bekvämt choklad- och pralinformarna med den goda chokladmassan.
Tack vare den kompakta designen passar denna tempereringsmaskin på vilken arbetsyta som helst. Gummifötterna håller maskinen säkert på plats och skyddar underlaget från repor.