Trustpilot
Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Artikel: EX20250108

|

Modell: UNI_UMBRELLA_2SQ250BL

Andrahandssortering Hängparasoll - blått - rund - Ø 250 cm - vridbar

På rea
B-sortiment
När vi säljer begagnade produkter handlar det för det mesta om produkter som kunderna returnerat eller utställningsexemplar. De kan ha ytliga tecken på användning, men fungerar i övrigt felfritt. Returrätt och garanti gäller som vanligt.
959,00 kr 1 190,00 kr
Tidsbegränsat erbjudande Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
3+
5%
911,05 kr
5+
10%
863,10 kr
10+
15%
815,15 kr
Lågt lagersaldo
FRI FRAKT ca. onsdag 25 september
Lågprisgaranti
Uniprodo
Utmärkande egenskaper
  • Parasolltyg av hållbart polyester med 180 g/m2 för välgörande skugga många somrar framöver
  • 250 cm diametern för generöst tilltaget skuggområde
  • Säkert skydd mot från UV-strålning genom UPF-skyddsklass 50+
  • Vattenfast tyg som avvisar regn och smuts
  • Smart, platssparande konstruktion med svävande parasoll samt enkel montering, står säkert och stabilt
  • Kan vridas och därigenom anpassas till solstrålarnas riktning
Leveransinformation
Retur och garanti

Tekniska detaljer

Form
Rund
Material
Aluminium
Polyester
Stål
Färg
Blå
Materialdensitet [g/m²]
180
Solfaktor
50+
Diameter, stång [mm]
45X64
Antal skärmstänger
8
Mått, skärmstänger [mm]
12X18
Mått, skärm [mm]
2500 X 2500
Diameter, stång [mm]
20X40
Lutningsbar
Ja
Med fot
Ja
UV-resistent
Ja
Vattentätt material
Nej
Mått (LxBxH)
303.5 x 242 x 260 cm
Vikt
16.6 kg
Försändelsemått (LxBxH)
189 x 33.5 x 16 cm
Försändelsevikt
18.7 kg

Leveranspaket

  • Hängparasoll UNI_UMBRELLA_2SQ250BL
  • Bruksanvisning

Produktbeskrivning

Hängparasoll - blått - rund - Ø 250 cm - vridbar

Hängparasollen ur Uniprodos sortiment av trädgårdstillbehör och hantverksutrustning ger dig skydd mot heta solstrålar och UV-strålning medan du kopplar av på terrassen eller i trädgården. Du sitter till och med säkert och torrt under ett stabilt men ändå platssparande hängparasoll under kraftiga regnskurar.
Det runda hängparasollet i färgen blå med hela von 250 centimeter i diameter erbjuder ett väl tilltaget skuggområde som skyddar tillförlitligt mot solbränna, värme och regn. Tack vare den tidlösa designen, högkvalitativa material och en noggrann tillverkning är detta rymliga trädgårdsparasoll dessutom ett trevligt blickfång.
Förutom att kunna erbjuda en torr och sval plats är det vattentäta hängparasollet ett effektivt skydd mot skadliga, brännande solstrålar som kan vara ansträngande, speciellt i högsommarvärmen. Parasollet med UPF-skyddsfaktor på 50+ filtrerar bort 98 % av alla UV-strålar. I skuggan av parasollet kan du njuta av måltider eller drycker bekymmersfritt utan att behöva oroa dig över din huds hälsa.
Parasollet justeras snabbt med några handgrepp och kan anpassas individuellt till alla väder. Tack vare det innovativa rotationssystemet kan hängparasollet vridas i 360 grader och du kan justera skuggområdet efter solens läge. Det utförs lika enkelt som det är att öppna och fälla ihop parasollet med veven.
Hängparasollet är en särskilt platssparande och intelligent utformad variant av solskydd. Stället kan placeras direkt vid en vägg eller ett bord och parasollet hänger fritt svävande över önskad plats. På detta sätt kan även bord utan stativhål i mitten skyddas effektivt mot direkt solsken och värme - utan att hindra gästernas sikt eller minska utrymmet på bordet. Genom den hängande konstruktionen är det även enklare att nå veven och komma åt rotationssystemet.
Tack vare skärmen av tät polyester med 180 g/m
Hängparasollet kan placeras var som helst på fast yta. För detta ändamål finns färdiga hål i stålkryssfoten genom vilka parasollet kan skruvas på önskad plats i underlaget. Ännu mer stabilitet och flexibilitet får du om du ställer upp parasollet med en parasollfot som finns som tillbehör hos expondo. Spetsen på parasollet är dessutom försedd med ventiler för att inte riskera att en vindpust eller stockar sig under skärmen eller griper tag i den.

Betyg och recensioner

Sortera efter :

Vanliga frågor

Är parasollet enkelt att montera upp? Och ingår allt i leveransen som behövs för monteringen?

Parasollet monteras och ställs upp intuitivt och okomplicerat. Allt som behövs för monteringen ingår i leveransen. Passande parasollplattor som finns att köpa till hos expondo säkerställer att parasollet står ännu stabilare.

Har parasollet en lång livslängd?

Den fasta polyestern med 180 g/m2 täthet är av mycket hög kvalitet. Dessutom är konstruktionen väldigt stabil, så du investerar i en mycket hållbar produkt med detta parasoll.

Kan jag placera parasollet var jag vill?

Foten är tillverkad av stål och kan skruvas fast i alla fasta underlag. Ännu säkrare är de passande plattorna för parasoll från Uniprodo.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter