Trustpilot
(1) recension

Artikel: EX10250764

|

Modell: UNI_BG_02

Grill med röklåda - Stål - 2 hyllor

1 890,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
3+
5%
1 795,50 kr
5+
10%
1 701,00 kr
10+
15%
1 606,50 kr
I lager
FRI FRAKT ca. fredag 13 september
Lågprisgaranti
Uniprodo
Utmärkande egenskaper
  • Stabil – grill med rökskåp av robust stål för lång livslängd
  • Lättskött – kolgrillen är lätt att rengöra och förvara
  • Praktisk – rökgrill och stort galler nära golvet samt två fällbara hyllor för grillad mat, bestick m.m.
  • Precis – exakt temperaturkontroll av kolgrillen tack vare den integrerade termometern och två luftventiler
  • Mobil – tack vare de 2 hjulen är grillvagnen lätt att flytta
Leveransinformation
Retur och garanti

Kim Jørgensen för 2 månader sedan

fin lille grill

lite sämre än den bästa, denna grill är svår att montera och setet saknar bultar och muttrar, den ser ganska stor ut på bilden men, den är inte för mer än två personer att använda, vi är dock nöjda med storleken då vi är bara två individer!

Tekniska detaljer

Material
Pulverlackerat stål
Färg
Mattsvart
Grillyta [cm]
42 x 31.5
Hjul
Ja
Batteridriven
Nej
Antal hjul
2 Pc
Mått (LxBxH)
50 x 109 x 94 cm
Vikt
15.73 kg
Försändelsemått (LxBxH)
40 x 55.5 x 28 cm
Försändelsevikt
17.45 kg

Leveranspaket

  • Grill med röklåda UNI_BG_02

Produktbeskrivning

Rök, grilla och njut! Den mobila grillen med röklåda för dina smakäventyr

Älskar du saftiga biffar, grillade grönsaker med en rökig not och färskt vitlöksbröd? Då är grillen med röklåda från Uniprodo som gjord för dig! Med denna smoker grill får du varierade grillkvällar utomhus och kan tillaga smakrika och utsökta rätter. Om du gillar rostad eller rökig smak, kan du laga en mängd olika rätter med hjälp av den stängbara kammaren. Den enkla hanteringen och de många funktionerna gör att kolgrillen är ett perfekt val för kulinariska kvällar i trädgården, på camping, för picknick i parken, grillfester, festivaler eller vid sport- och andra utomhusevenemang.

Kolgrill med röklåda från Uniprodo för en exakt temperatur

Grillen har en grillyta på 42 x 31,5 cm och ett sofistikerat luftkontrollsystem som låter dig styra den optimala grilltemperaturen. Det finns en termometer inbyggd i locket på röklådan, så att du alltid kan hålla ett öga på temperaturen. Det finns ventiler på sidorna av den fristående grillen som möjliggör en optimal lufttillförsel. Du kan justera höjden på gallret med hjälp av en praktisk handvev på framsidan och därmed enkelt reglera temperaturen.
Grillar du mycket behöver du olika redskap. Dessa placerar du helt enkelt på de två breda hyllorna som finns på sidan av rökgrillen. Den fällbara hyllan ger tillräckligt med plats för de viktigaste redskapen, till exempel grilltången, aluminiumfoliet, tallrikar eller dina läckra grillspett. I grillvagnens nedre del hittar du även en generös förvaringsplats för kol, grilltändare etc. Kolgrillen med röklåda har även ett stort lock som du kan öppna och stänga med ett brett handtag. Detta ger dig tillgång till grillgallret så att du bekvämt kan lägga på fisk, kött och grönsaker över värmen. Eller så kan du stänga locket och ge din mat en läcker rökdoft.

Lätt att sätta upp och rengöra

Att rengöra denna grill med röklåda är lika enkelt som att använda den. Modellen är gjord av stål med lång livslängd. Materialet är lätt att rengöra och ger denna BBQ smoker en hög stabilitet. Rökgrillen passar alla årstider. Om du behöver förvara modellen hjälper de två stora hjulen dig att enkelt rulla in grillen i skjulet eller till en täckt förvaringsplats.

Betyg och recensioner

4.0

Baserat på 1 recension

Sortera efter :

för 2 månader sedan Publicerad på Expondo Denmark

fin lille grill

lite sämre än den bästa, denna grill är svår att montera och setet saknar bultar och muttrar, den ser ganska stor ut på bilden men, den är inte för mer än två personer att använda, vi är dock nöjda med storleken då vi är bara två individer!

Visa den ursprungliga recensionen
Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter