Professionellt set med rökskåp och vakuummaskin från Royal Catering
I rökskåpet med 70 liters kapacitet finns fyra galler och 10 krokar för att placera maten ovanför glödlådan på botten. Du kan ställa in rökningsprocessen med timer från 0 till 120 minuter. För en mer intensiv smak, upprepa helt enkelt denna process eller justera kaminutsuget annorlunda. Styrning med de två vridreglagen och en huvudströmbrytare samt rengöring av den hygieniska rostfria konstruktionen är mycket enkel. Droppbrickan samlar upp avrinnande fett som droppar ner i en skål under.
De två medföljande grillborstarna bidrar till extra renhet. Grillborsten RCCB-3 består av ett 7 cm långt borsthuvud med tre parallella borstrader för stora ytor. Grillborsten RCCB-4 är tillverkad av en 16,5 cm lång, böjd spiral, och är idealisk för trånga utrymmen som till exempel mellan grillgallrets stänger. Med grillborsten kan du snabbt få gallren att lysa skinande rena igen med lite vatten och rengöringsmedel.
Konservera dina hemlagade rökta varor länge med den kompakta vakuummaskinen MSW-VPM-900K. Enheten vakuumförsluter mat, vätskor, mediciner, elektronik och mycket mer på lufttätt och säkert sätt. Lufttätt förpackad mat kan inte oxideras av luft – bakterier och patogener har heller ingen chans! På detta sätt förblir produkterna inte bara färska utan behåller också sin smak och arom. De kraftfulla 900 W säkerställer en vakuumkapacitet på 20 m³/h. I den 44 x 44,5 x 6,5 cm stora vakuumkammaren kan du täta flera små produkter samtidigt på bara 0 till 99 s. Med den praktiska kodningsfunktionen kan du märka påsarna med bokstäver och siffror så att du alltid vet exakt vad som finns inuti.
Denna uppsättning innehåller 200 slitstarka vakuumpåsar av typen RCVB-20X30-200, med en storlek på 30 x 20 cm så att du kan fylla på förnödenheter direkt. Tack vare påsarnas värmebeständighet kan du använda dem för frysning och uppvärmning samt för skonsam sous vide-matlagning. Smaklig måltid!