Inga recensioner Bli den första att recensera den här produkten

Artikel: EX10013404

|

Modell: RCGG-40/700CG

Stekbord - Gas - 6 kW - Räfflad - 50–300 °C - Propangas / gasol / naturgas - Underskåp - Royal Catering

Nyheter
13 390,00 kr
Priset är inkl. 25% moms.
st.
Rabatt
Pris per vara
3+
4%
12 854,40 kr
5+
8%
12 318,80 kr
10+
12%
11 783,20 kr
I lager
FRI FRAKT ca. måndag 2 december
Lågprisgaranti
Royal Catering
Utmärkande egenskaper
  • Slitstarkt och lätt att rengöra – höljet och dörrarna på skåpet under stekbordet är gjorda av hygieniskt rostfritt stål med lågt underhållsbehov för snabb rengöring
  • Mycket förvaringsutrymme – det rymliga skåpet under grillplattan ger gott om plats för köksredskap och skyddar dem från damm
  • Kan konverteras flexibelt – gas-stekbordet är förinställt för propangas; Brännarmunstycken för gasol och naturgas ingår i leveransen
  • Stabil – fötterna på stekbordet kan justeras i höjdled med 3 cm och på så sätt kompensera för ojämna underlag
  • Säker drift – flamskyddet och den integrerade fläktkåpan ökar arbetssäkerheten på det dubbla gas- och gasol-stekbordet med platta
Leveransinformation
Retur och garanti

BLACK FRIDAY SLUTAR OM

0
d
:
0
h
:
0
min
:
0
s

Liknande kategorier

Tekniska detaljer

Gastyp
Propan-butan
Grillplatta
Räfflad
Material
Rostfritt stål
Förkromat stål
Färg
Blankstål
Brännareffekt [kW]
1 x 6
Mått, kabinett [cm]
34 x 66 x 39
Justering, ben [mm]
30
Mått, grillplatta [cm]
33,5 x 55 x 1,6
Effekt, max.
6 kW
Max. tryck
50 mBar
Fettuppsamlingsbricka
Ja
Piezoelektrisk tändning
Ja
Mått (LxBxH)
74 x 40 x 93 cm
Vikt
55 kg
Försändelsemått (LxBxH)
81 x 49 x 109 cm
Försändelsevikt
79 kg

Leveranspaket

  • Gas-stekbord med underskåp RCGG-40/700CG
  • 2 uppsättningar brännarmunstycken
  • Adapter ZG 3/4"

Produktbeskrivning

Robust, praktiskt och flexibelt gas- och gasol-stekbord med underskåp

På detta gas-stekbord från Royal Catering kan du laga korv, bacon, hamburgare, grönsaker och toast! Den robusta modellen med en grillplatta av kromstål är idealisk för matbranschen, oavsett om det är för hotell, kafeterior, foodtrucks, bistroer, barer, restauranger eller cateringevenemang. Under den räfflade grillytan hittar du ett rymligt skåp för kastruller, stekpannor och andra köksredskap, som du alltid kan förvara undan damm. Du öppnar det via en slagdörr och har snabb tillgång till ditt arbetsmaterial.

Flexibelt omställbart stekbord för propangas, gasol eller naturgas

Du kan snabbt tillaga stora mängder mackor, hamburgare, french toast, tortillas och andra delikatesser på den stora grillytan. Gas-stekbordet når temperaturer på 50–300 °C, som du kan ställa in exakt med hjälp av en vridknapp. Du startar stekplattan med en elektrisk tändning. Modellen har även en pilotlåga-funktion. Enheten är fabriksinställd på gastyp I3B/P(50), vilket är idealiskt för många storkök. I leveransen finns två uppsättningar brännarmunstycken för att ställa om stekbordet för naturgas eller gasol.

Säkert och lättskött gas-stekbord för professionella kök

Höjdjusterbara fötter ger gas-stekbordet stabilitet även på ojämna golv. Flamspärren, de rundade kanterna på höljet samt den integrerade fläktkåpan och stänkskyddet garanterar säkerheten vid användning. Skåpets hölje och dörr är gjorda av högkvalitativt rostfritt stål. Materialet är inte bara robust utan också extremt hygieniskt, vilket är perfekt för daglig användning i professionella kök. De släta ytorna står emot de flesta sorters smuts och är lättrengjorda. Att ta bort fettdroppbrickan för rengöring är enkelt.

Betyg och recensioner

Sortera efter :

Vanliga frågor

Hur tar jag bort fettet som är på ytan?

Fettet på ytan är en typ av livsmedelssäker vaselin som skyddar grillen från rost. Ta bort fettet med en trä- eller plastspatel och torka sedan av plattan med en kökshandduk. Rengör vid behov ytan noggrant med lite diskmedel och lite vatten.

Hur tar jag bort svarta eller gula fläckar från stekbordet?

Grillplattan blir svart eller gul på grund av de höga temperaturerna. För att förhindra sådana fläckar, applicera olja nästa gång först och öka temperaturen gradvis. För att ta bort fläckarna, rengör grillplattan försiktigt med lite diskmedel och vatten. För svarta fläckar, lägg lite ättika på det drabbade området och låt det verka i 20 minuter. Tillsätt sedan lite bikarbonat och vänta ytterligare 15 minuter. Ta bort fläckarna med en skursvamp eller fint sandpapper i riktning mot ytstrukturen. Rengör till sist plattan med vatten och torka den ordentligt. Använd endast en liten mängd vatten för att förhindra att det kommer in i enheten.

Hur tar jag bort rostfläckar?

För att förhindra rostfläckar, undvik rester av vatten, syror (som vinäger, citronsaft, såser) eller ämnen som innehåller klor (som blekmedel). Håll plattan ren och torr i vardagen. Applicera även lite livsmedelssäkert fett om du inte använder den under en längre tid. Om rost ändå skulle bildas, applicera en liten mängd vatten på det drabbade området. Ta sedan bort rosten med stålull, en skursvamp eller fint sandpapper. Gnid alltid i ytstrukturens riktning. Industriella avkalkningsmedel kan också vara bra för att helt ta bort rostfläckar. Efter rengöring neutraliserar du eventuella syrarester med ett alkaliskt rengöringsmedel. Om rost ändå skulle bildas, applicera en liten mängd vatten på det drabbade området. Ta sedan bort rosten med stålull, en skursvamp eller fint sandpapper. Gnid alltid i ytstrukturens riktning. Industriella avkalkningsmedel kan också vara bra för att helt ta bort rostfläckar. Efter rengöring neutraliserar du eventuella syrarester med ett alkaliskt rengöringsmedel.

Med förtroende från experter över hela världen
mer än 16 års erfarenhet
inom e-handel
3 MILJONER
kunder har köpt våra produkter